Мадал Бал Мадал Бал - 100% натурален продукт с доказано швейцарско качество

Прочети още
MaRhyThe Терапия Антицелулитна Терапия - Комбинацията между МаРиТе и антицелулитния крем Figura значително засилват обменните процеси и се стимулират процесите на липолиза.

Прочети още

Често задавани въпроси

Въпрос: Възстановява ли се загубеното по време на програмата тегло?

В повечето случаи загубеното тегло се запазва. За разлика от много други диети, където загубата на теглото се дължи най-вече на освободеното количество вода, при програмата Усещане за подмладяване отслабването се дължи на загубата на старите и болни клетки и мастната тъкан. Друго голямо предимство на тази програма е, че хората се избавят от пристрастеността си към нездравословните храни. Както знаем, храните, които не са добри за нас, са най-честият виновник за наднорменото тегло. Консумацията на преработени храни и захарни изделия, които съдържат много въглехидрати, могат да доведат до повишаване на теглото, тъй като тялото складира излишните въглехидрати. Много от тези храни са широко разпространени в магазините и ние лесно свикваме да се храним с тях.

Изследванията показват, че хранителния режим с високо съдържание на захар и преработени въглехидрати може да доведе до пристрастяване. Ние буквално започваме да копнеем да си хапнем нещо сладичко.
Когато прилагаме пречистваща програма като Усещане за подмладяване, тялото може да се освободи от това пристрастяване. Ние му даваме почивка от обикновения хранителен режим. На третия или четвъртия ден от програмата повечето хора наистина се чувстват по-добре, по-здрави, по-жизнени и пречистени, защото тялото се е освободило от отпадъците в организма. Когато приключат с програмата, повечето хора не желаят, да се върнат към стария си начин на хранене, защото се чувстват по-добре и идеята отново да се хранят нездравословно ги отблъсква. Веднъж щом скъсаме с тази пристрастеност, тялото буквално казва на ума: "Повече не желая да приемам тази храна". Повечето хора използват програмата като стъпка към един нов начин на хранене и живот, чрез пречистване. Губим излишното тегло и се чувстваме така добре, че лесно можем да възприемем един по- добър хранителен режим и начин на живот. Коментарите на хората, приложили програмата, постоянно потвърждават това.

Въпрос: Деца могат ли да прилагат програмата?

Разбира се. Децата над 6-годишна възраст могат да я прилагат. Тя помага изключително много на тези, които имат кашлица, алергии от студа, проблеми със синусите и лигавицата и възпаления - всички тези проблеми са причинени от натрупаните в организма токсини.

Въпрос: Мога ли да приложа програмата, ако имам язва на стомаха?

Едно от специалните приложение на програмата е именно за лечение на язва. Въпреки това стомашните язви могат да са причинени от различни фактори и е препоръчително програмата да се приложи под наблюдението на лекар.

Въпрос: Мога ли да променя съотношението на съставките в подмладяващата напитка?

Ако сте извънредно гладни, извършвате активна физическа дейност или имате силен метаболизъм, може да добавите към сместа още сироп. Добавете го в съотношение с лимоновия сок 3:2 или 4:2. Открийте кое ви се отразява най-добре. Някои хора обичат напитката с повече сироп, а други - не.

Въпрос: Мога ли да следвам програмата, ако страдам от диабет?

Хора с диабет от II-ри тип са провели Усещане за подмладяване с успех и без проблеми. Подмладяващата напитка съдържа захар от естествените дървесни сиропи, но в една чаша има сравнително малко количество. Основната идея на програмата е напитката да се приема няколко пъти през деня, за да се даде на тялото достатъчна доза въглехидрати. Интересното при диабетиците от II-ри тип е, че с тази програма се губи доста тегло, а това е основен фактор за забавянето на действието на диабета. Освен това пречистването на вътрешните органи спомага за увеличаване на тяхната ефективност и продуктивност.
Ако сте диабетик от II-ри тип и бихте желали да се подложите на програмата, ще ви препоръчаме да се посъветвате с личния си лекар. Диабетиците от II-ри тип, които са приложили програмата, споделят, че просто са следили стриктно нивото на кръвната си захар - нещо, което правят редовно.

Въпрос: Да продължавам ли да вземам лекарства по време на програмата?

Ако вземате лекарства по лекарско предписание, трябва да прецените сами. Лекарствата ще забавят ефекта от програмата, но преди да ги спрете, трябва да съгласувате това със своя личен лекар. Все пак е по-добре да приложите програмата, като вземате лекарства, отколкото да не я приложите изобщо.