Мадал Бал Мадал Бал - 100% натурален продукт с доказано швейцарско качество

Прочети още
MaRhyThe Терапия Антицелулитна Терапия - Комбинацията между МаРиТе и антицелулитния крем Figura значително засилват обменните процеси и се стимулират процесите на липолиза.

Прочети още

Матрично-Ритъмна Терапия

Матрично-Ритъмна Терапия

Нашите клетки вибрират в ритъм, при условие, че са в добро здравословно състояние. Щом това ритмично пулсиране бъде нарушено по някакъв начин ние претърпяваме забавяне на здравословните процеси вътре в матрицата (междутъканните пространства около клетката) и задържане на нормалното движение на течностите. По този начин съответните органи на тялото спират да получават достатъчно захранване, а токсичните отпадъчни продукти не се елиминират достатъчно бързо. Началните леки дразнения, които се получават в резултат от това нарушено функциониране, почти не се забелязват от пациента. Независимо от това скоро следват сериозни, и най-вече болезнени сътресения, които постепенно засягат целия клетъчен апарат на мускулите, костите, хрущялите, съдовите и нервните тъкани.

Матричната ритъмна терапия спира този вреден процес с помощта на специално оформен резонатор. Лечебният уред произвежда механични пулсации, които деликатно и хармонично индуцират клетките да възприемат обратно аналогичните вибрации на собственото си тяло. Това е особено ефикасно за скелетната мускулатура и нервната система. Благодарение на това метаболитните процеси съвсем скоро влизат в обичайния си ритъм. Възстановяването и изцелението са приведени в движение.

Къде е разработена тази терапия?

Матричната ритъмна терапия произхожда от фундаментални изследвания на молекулярната клетъчна биология и цитология в университета в Ерланген. Благодарение на сравнително новият метод на жизнената видео-микроскопия, научните работници разкриха ново измерение на възможностите на физическата терапия.

Какво може да лекуваме?

Матричната ритъмна терапия се прилага успешно в следните доста различаващи се области на медицинската наука:

  • Спадане на отоци
  • Подобрение на гъвкавостта и разтежимостта, напр. В случай на конска стъпка, разранена тъкан, сраствания, контракции, нарушения на стойката
  • Напрежение, спазми, стрес в ставната капсула
  • Ограничена мобилност, напр. след злополука, операция, обездвижване, капсулна фиброза
  • Остра хронична болка, като мигрена или фантазмена болка
  • Ускоряване на възстановяването на нервите, както при шум в ушите или синдром на карпалмия канал
  • По-бързо възстановяване в случай на заболявания от хроничен дегенеративен характер, като ревматизъм, фибромиалгия, остеопороза или остеоартоза
  • Възстановяване на фината съдова система, като при трофически язви, целулит или разширени вени


imageimageimageimage