Мадал Бал Мадал Бал - 100% натурален продукт с доказано швейцарско качество

Прочети още
MaRhyThe Терапия Антицелулитна Терапия - Комбинацията между МаРиТе и антицелулитния крем Figura значително засилват обменните процеси и се стимулират процесите на липолиза.

Прочети още

Матрично-Ритъмна Терапия

Матрично-Ритъмна Терапия

Нашите клетки вибрират в ритъм, при условие, че са в добро здравословно състояние. Щом това ритмично пулсиране бъде нарушено по някакъв начин ние претърпяваме забавяне на здравословните процеси вътре в матрицата (междутъканните пространства около клетката) и задържане на нормалното движение на течностите.

Прочети още...

Антицелулитна терапия

Антицелулитна терапия

Вибрацията на Матрично-Ритъмната Терапия прониква в дълбочина, в следствие на което се подобрява кръвообръщението и само след няколко процедури, целулитът видимо изчезва. Чрез специалната вибрация и силното механично въздействие на МаРиТе в обработваните зони, многократно се засилва микроциркулацията, разбиват се мастните капсули, стимулира се извеждането на токсините от тялото.

Прочети още...

Кислородна мезотерапия

Кислородна мезотерапия

Кислородната мезотерапия е нов, революционен метод за допълнително насищане на кожата с чист кислород, В основата на метода стои въздействието на струя с 98% кислород, който се подава под налягане и е способен да прониква в дълбоките слоеве на кожата. Мощното насищане на тъканите с кислород, допринася за жизненост, тонус и гладкост на кожата.

Прочети още...

Светлинна терапия BIOPTRON

Светлинна терапия BIOPTRON

Светлинната терапия BIOPTRON може да се прилага както като допълнително лечение към конвенционалните медицински методи, така и като монотерапия при определени симптоми. Изключителните характеристики на светлината BIOPTRON й позволяват да проникне не само през кожата, но и през подкожните тъкани. По този начин положителният ефект на светлината BIOPTRON не се ограничава само до третирания участък от кожата.

Прочети още...

Лечебна терапия на стъпалата

Лечебна терапия на стъпалата

Правят се процедури в продължение на един месец с апликатори, които активират и възстановяват всички вътрешни органи на човешкото тяло, дадени на картината. Процедурите се правят през ден, за предпочитане сутрин. Не се препоръчва да се правят по-късно от 3-4 часа преди лягане вечерно време.

Прочети още...