Мадал Бал Мадал Бал - 100% натурален продукт с доказано швейцарско качество

Прочети още
MaRhyThe Терапия Антицелулитна Терапия - Комбинацията между МаРиТе и антицелулитния крем Figura значително засилват обменните процеси и се стимулират процесите на липолиза.

Прочети още

Резултати

Постижения на хора, които вече приложиха детокс програмите с Мадал Бал. Всички приложили успешно нашите програми и отслабнали с пвече от 20 кг. - очакваме да ни изпратите Вашите резултати и постижения на емайл info (at) figura.bg

Галя Павлова отслабна с 50 кг. за 7 месеца

Галя Павлова преди 103 кг Галя Павлова след 55 кг

Преди повече от една година Галя тежеше 103 кг, а сега е 55 кг. "Най-лошото на това да си дебел е, че изпитваш комплекси, затваряш се в себе си и нямаш почти никакво общуване с други хора. Кагото ходех по магазините да си пазарувам, нищо не ми ставаше, а в момента е точно обратното."


Преди: 103 кг / След: 55 кг

Прочети още...

Пълната промяна на Светослав Кръстев от 160 до 82 кг!

Светослав Кръстев преди 160 кг Светослав Кръстев след 82 кг

Пълната промяна във външия вид, а и в живота на Светослав Кръстев от Враца, който от 160 кг. днес тежи 82 кг. започва от Център Гарабитов! Вижте специалното видео, което направихме в чест на Светослав, в което той разказва как се справи с килограмите и как промени своя живот!


Преди: 160 кг / След: 82 кг

Прочети още...

Десислава Тодорова свали 61 кг и стана шампион по гребане на България

Десислава Тодорова преди 122.5 кг Десислава Тодорова след 68 кг

"Стават чудеса – само трябва да вярваш!" Тези думи, изречени от майка, изживяла години тревоги заради детето си, звучат и като заклинание и като надежда за хилядите в нейното положение.


Преди: 122.5 кг / След: 68 кг

Прочети още...

Елена Кацарова постави ново начало в живота си като свали 57 кг. за 8 месеца

Елена Кацарова преди 110 кг Елена Кацарова след 53 кг

Елена влиза в битка с излишните килограми с начално тегло от 110 килограма. С всеки изминат ден, тя усеща напредъка и вижда пътя към успеха. След 8 месеца, Елена вече тежи 53 кг. и се радва на новото си начало. Усмивката е отново на лицето и, проблема с трудното намиране на дрехи вече го няма и се чувства в отлично здравословно състояние!


Преди: 110 кг / След: 53 кг

Прочети още...

Васил Тосев отслабна с 50 кг. за една година

Васил Тосев преди 105 кг Васил Тосев след 55 кг

"Дълги години страдах от затлъстяване, високо кръвно, аритмия, имах планирана байпас операция. За щастие се запознах със специалиста по отслабване г-н Гарабитов, който посредством Мадал Бал – пречистване, масажи и леки ежедневни упражнения, за няколко месеца ми помогна да възстановя напълно своето здраве.


Преди: 105 кг / След: 55 кг

Прочети още...