Мадал Бал Мадал Бал - 100% натурален продукт с доказано швейцарско качество

Прочети още
MaRhyThe Терапия Антицелулитна Терапия - Комбинацията между МаРиТе и антицелулитния крем Figura значително засилват обменните процеси и се стимулират процесите на липолиза.

Прочети още

Мадал Бал - Програмата на звездите

Бионсе Ноулс - Мадал Бал

Бионсе Ноулс

Американската попзвезда и изгряваща актриса прилага стриктно пълната 10-дневна версия на Madal Bal, при подготовката си за филма Dreamgirls. Тя постига много добри резултати в подобряването на фигурата си (bodyshape). Феновете й са във възторг. Звездата прилага и удължена 14-дневна версия на Програмата и поддържа отлична форма. В Америка вече много хора са преименували диетата Madal Bal сироп, на "Диетата на Бионсе".

Бионсе Ноулс официален Уеб сайт

Карл Люис - Мадал Бал

Карл Люис

Деветкратния олимпийски шампион прилага успешно специално адаптирана за олимпийската си подготовка диетична модификация на Програмата, замествайки лютия червен пипер с джинджифил при приготвяне на напитката. Той споделя, че чувства лекота и прилив на енергия по време и след Програмата и че тя е полезна част от неговата спортна подготовка.

Карл Люис официален Уеб сайт

Ашрита Фърман - Мадал Бал

Ашрита Фърман

Човекът с регистриран най-голям брой световни екстравагантни и екстремни рекорди. Той обича природните продукти и оценя високо естествените компоненти на Madal Bal, спомагащи за пречистването на организма. Ашрита отдава голямо значение също и на приложението на Madal Bal като енергийна напитка. През януари 2007 година, Ашрита постави два от своите световни рекорда в България и беше гост в Шоуто на Слави.

Ашрита Фърман официален Уеб сайт

Поръчай Мадал Бал

Мадал Бал 1000 мл.

Базова цена: 99,95 лв
Базова цена за варианта: 99,95 лв
Цена: 99,95 лв
Мадал Бал 500 мл.

Базова цена: 54,95 лв
Базова цена за варианта: 54,95 лв
Цена: 54,95 лв