Мадал Бал Мадал Бал - 100% натурален продукт с доказано швейцарско качество

Прочети още
MaRhyThe Терапия Антицелулитна Терапия - Комбинацията между МаРиТе и антицелулитния крем Figura значително засилват обменните процеси и се стимулират процесите на липолиза.

Прочети още

Отслабни, сподели и спечели с „Мадал Бал“ парични и материални награди

На фейсбук страницата си център „Гарабитов“ обявява конкурс за най-добри резултати при свалянето на килограми, постигнати с палмовия сироп „Мадал Бал“. Всеки, който е ползвал швейцарския натурален концентрат може да сподели личния си опит и снимки, за да докаже ефекта. Началото на конкурса Отслабни, Сподели и Спечели с Мадал Бал е на 20.06.2016 г. и ще продължи до 20.07.2016 г. Победителите ще бъдат обявени на 25.07.2016 г. във Facebook страницата на Център Гарабитов и уеб сайта. Моля, изпращайте вашите снимки и истории за това как сте променили външният си вид, настроението, самочувствието не емайл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на съобщение във Facebook страницата ни!

Класираният на първо място ще спечели 300 лв. и 1 литър и половина „Мадал Бал“, на второ - 200 лв. и 1 литър „Мадал Бал“, на трето – 100 лв. и половин литър „Мадал Бал“ и още много утешителни и малки награди, като Матрично-Ритъмна Терапия, козметика BIOROSE, натурални води и други.

Повече информация за конкурса „Отслабни, сподели и спечели с Мадал Бал“ вижте на www.facebook.com/AcademyGarabitov.