Мадал Бал Мадал Бал - 100% натурален продукт с доказано швейцарско качество

Прочети още
MaRhyThe Терапия Антицелулитна Терапия - Комбинацията между МаРиТе и антицелулитния крем Figura значително засилват обменните процеси и се стимулират процесите на липолиза.

Прочети още

Мощен имуностимулатор Figura

Мощен имуностимулатор Figura

Напитките А1, А2 и А3

Естествена защита на Вашето здраве FIGURA
Система за пречистване, която мощно стимулира имунната система


Концентратите А1, А2, А3 са енергийна имуномодулаторна субстанция, предназначена за бързо пречистване на целия организъм: стомашно-чревния тракт (от глисти, дългогодишни отлагания, шлака), от токсини, радионуклиди, йони на тежки метали, черния дроб, бъбреци, кръвта. При употребата на концентрати се възстановяват дефицитните хранителни вещества. Укрепването се основава на това, че самият концентрат от екстракти на билки и хуминови вещества може да прочисти, възстанови и подмлади организма. От каквито и болести да страдат хората – било то храносмилателна система, бял дроб, сърце, стави, бъбреци, хормонални разстройства, мозък или нервна система, кожа, детски болести, инфекциозни, онкологични, гинекологични, както и ранна старост, в имаме силите да променим ситуацията. Ако ние просто създадем на своя организъм нормални условия, снабдим го с всички необходими микроелементи, то всички болести ще се махнат от човека, като ненужна люспа. Нашите болести са предимно резултат от невежеството на нас самите.

Мощен имуностимулатор FIGURA - A1 Концентрирана напитка А1 се разрежда на порции в съотношение 50 мл концентрат в 1,5 литра вода. Приготвената напитка се приема по 100 мл три пъти на ден 10-15 минути преди хранене, в течение на 30 дни. След преминаване на курса на пречистване на червата с помощта на системата А-1, която съдържа в състава си 25 от най-важните микро и макроелементи, Вие след две-три седмици напълно ще прочистите тънките и дебелото черво от многогодишна слуз, отлагания на камъни и паразити.
При това микрофлората на червата се съхранява напълно. Но най-важното – ще се възвърне Вашето здраве. Прочистете се и бъдете здрави!


Мощен имуностимулатор FIGURA - A2 Концентрираната напитка А-2 се разтваря в 1 л вода или се разтваря на порции, например, 165 мл от напитката в 335 мл вода. През целия курс, приготвената напитка се употребява три пъти по 500 мл с десетдневно прекъсване. За пръв път напитката се приема на десетия ден след започването на курса. На десетия ден сутринта на гладно в течение на 20 минути трябва да приемете 500 мл приготвена напитка А-2. (За омекотяване на вкуса може да се добави изцеден сок от един лимон на 500 мл готова напитка).


Мощен имуностимулатор FIGURA - A3 Концентрираният разтвор А3 (0,5 мл) се разрежда в 2,5 или 3 литра питейна вода. Питейната вода от централния водопровод първо трябва да преварите, да изстудите и едва след това да разтваряте в нея разтвора. С приготвения разтвор през ден по време на целия курс трябва да се правят прочистващи клизми по 200 мл преди сън.

Техника на клизмите - въведете в червото 200 мл приготвен разтвор, след което легнете на гръб и приповдигнете таза си или вдигнете краката си зад главата – в една от тези пози трябва да престоите от 30 до 60 секунди. След това легнете и се обърнете на дясната страна – в това положение трябва да лежите не по-малко от 10 (най-добре 15) минути, след което станете и отидете до тоалетна.
Техника на клизмите

Стимулиращата система на дебелото черво
Схема на болестите
На рисунката е показана стимулиращата система на дебелото черво:

 1. Този участък стимулира щитовидната жлеза;
 2. Черен дроб;
 3. Жлъчка;
 4. Сърце;
 5. Бял дроб;
 6. Стомах;
 7. Далак;
 8. Панкреас;
 9. Надбъбречна жлеза;
 10. Бъбреци;
 11. Полови жлези;
 12. Яйчници;
 13. Пикучен мехур;
 14. Простата, влагалище;
 15. Полови органи;Поръчай Мощен имуностимулатор Figura

Мощен имуностимулатор FIGURA

Базова цена: 639,00 лв
Базова цена за варианта: 639,00 лв
Цена: 639,00 лв

Мощен възстановяващ ефект

Хуминовите киселини са липсващото звено в хранителната верига. Комплексът хуминови киселини и фулвови киселини е извънредно мощна комбинация за възстановяване на организма. Има висока био-достъпност. Съставът му съдържа пълния спектър от минерали, аминокиселини и микроелементи. Сред тях са природни полизахариди, пептиди, до 20 аминокиселини, витамини, минерали, стерини, хормони, мастни киселини, полифеноли и кетони с подгрупи, включително флавоноиди, флавони, флавини, катехини, дъбилни вещества, хинони, изофлавони, токофероли и други. Общо около 70 полезни съставки.

Концентрираните тонизиращи безалкохолни напитки А1, А2 и А3 представляват набор от специално разработени рецептури.
Концентратите се получават със специално оборудване. Това уникално оборудване позволява да се получават концентрати на всички органични и други вещества чрез прилагане на нови механически начини за разпадане на белтъчини и други молекули. Принципът на функциониране на това оборудване се състои в създаването на свръхвисоко налягане при едновременни микро-удари с ултразвукова честота. При тази технология става разпадане на високомолекулярния белтък на съставни. При това се отделят до 20 аминокиселини, включително 6, които са незаменими и не се произвеждат от организма. Освобождават се къси високоактивни белтъчини-пептиди, нуклеинови киселини – пазители на генната информация, отговорни за биосинтезата на всички видове белтъчини и за създаването на аминокиселини по генетичния код.

Всички рецептури на представените тонизиращи напитки са основани на аминокиселини, киселини, хуминови киселини, витамини, ферменти (ензими) и минерални елементи.

Стимулиращата система на дебелото черво
Схема на болестите
На рисунката е показана стимулиращата система на дебелото черво:

 1. Този участък стимулира щитовидната жлеза;
 2. Черен дроб;
 3. Жлъчка;
 4. Сърце;
 5. Бял дроб;
 6. Стомах;
 7. Далак;
 8. Панкреас;
 9. Надбъбречна жлеза;
 10. Бъбреци;
 11. Полови жлези;
 12. Яйчници;
 13. Пикучен мехур;
 14. Простата, влагалище;
 15. Полови органи;Поръчай Мощен имуностимулатор Figura

Мощен имуностимулатор FIGURA

Базова цена: 639,00 лв
Базова цена за варианта: 639,00 лв
Цена: 639,00 лв

Допълнителна информация

Забележки
Препоръчва се нужните консистенции на концентрирани напитки и дозите да се подбират с оглед възрастовите категории, патологиите в организма и техните форми.
За пример: при хронично заболявания, след различни операции, при химиотерапия или лъчева терапия, при намалено тегло, както и в случаите на излагане на радиация, концентрираните напитки А1 и А2 трябва да се употребяват в малки дози, например, в началото на курса да се употребяват приготвени напитки А1 по 10, 20 или 30 мл и постепенно дозата да се увеличава до 100 мл, приготвените напитки А2 да се употребяват по 100, 150, 200, 250, 300, 350 или 400 мл и след това дозата да се увеличи до 500 мл. Деца до 10 години трябва да употребяват приготвени напитки А1 по 10-50 мл и дозата да не се увеличава, готовите напитки А2 (ако има необходимост от тях), трябва да се употребяват по 50, 100, 150 или 200 мл и подходящата доза също да не се увеличава.
За деца до 10 години концентрираната напитка А3 трябва да се разрежда в много слаби консистенции, например 50 или 100 мл от напитката А3 да се разреди в 1 л вода.

Клизми (ако е необходимо) да се правят по 30, 50 или 100 мл и до курса да не се увеличава най-подходящата доза. При това, ако прочистващи клизми не се правят или се правят неправилно, то може да възникне криза (изостряне), която да повлияе отрицателно на целия организъм и, съответно, това ще се отрази на общото състояние. Затова хора със слабо сърце и особено пенсионерите трябва сериозно да се отнесат към тази процедура. Освен това, ако в стомаха има патологична слуз (филм), полипи, язви и т.н., то при първият прием на 500 мл готова напитка А2 може да предизвика повръщане, което трябва да се разглежда като естествено изхвърляне на тези тела и образувания в резултат на спазмите на стомаха. По-нататък, според степента на пречистване на стомаха, тази рефлекторна реакция на организма няма да се проявява. Също така, ако в чревния тракт (по дължината на целия или частично) има хранителни отлагания, то при първия прием по 500 мл готова напитка А2, може да не ви се приходи по нужда, тъй като това също ще зависи от чистотата на чревния тракт (при необходимост).

Допълнителни сведения, предпазни мерки и предупреждения
Курсът е предвиден за 30 дни. При необходимост, курсът може да бъде повторен без прекъсване. По-нататък пълни (30-дневни) курсове могат да се провеждат с цел пълно пречистване на организма два пъти в годината с интервал 6 месеца. Непълни (5, 10, 15 или 20 дневни) курсове могат да бъдат проведени с цел организмът да попълни необходимите органични вещества и елементи или с цел профилактика веднъж на 2 или 3 месеца.

Да не се разтваря в хлорирана вода.
Да се разклати преди употреба.
Да не се надвишават препоръчителните консистенции и дозировки.
Да не се приема заедно с медикаменти (лекарствени средства), както и с други химико-фармацевтични препарати с лечебно или профилактично предназначение.

Поръчай Мощен имуностимулатор Figura

Мощен имуностимулатор FIGURA

Базова цена: 639,00 лв
Базова цена за варианта: 639,00 лв
Цена: 639,00 лв