Мадал Бал Мадал Бал - 100% натурален продукт с доказано швейцарско качество

Прочети още
MaRhyThe Терапия Антицелулитна Терапия - Комбинацията между МаРиТе и антицелулитния крем Figura значително засилват обменните процеси и се стимулират процесите на липолиза.

Прочети още

Палмовият сироп Madal Bal

Палмовият сироп Madal Bal

Сиропът Madal Bal

Рецептата на натуралния дървесен сироп на търговската марка Madal Bal е създадена в Швейцария. Тя обединява 6 вида чисти сиропи – 5 вида висококачествени палмови сиропи от югоизточна Азия и сироп от канадски клен "птиче око" екстра "С+" качество. Бяха необходими няколко години и хиляди тестове, за да се направи смес, която да отговаря на всички изисквания на Програмата Усещане за подмладяване.

Производството на търговската марка Madal Bal подлежи на старателен и безкомпромисен качествен контрол. Използва се само най-висококачественият и чист дървесен сок от специално подбрани дървета, растящи при естествени условия, далеч от големите промишлени зони и без химически въздействия.

Как се извлича сиропът? Палмовите сиропи се добиват по специална швейцарска технология. Тя включва ежедневно разрязване на дръжките на цъфтящите палмови плодове. Това е деликатен и сложен процес, но само по този начин може да се извлече сок, който има голяма потенциална жизнена сила. След като е събран, сокът минава през специална термична обработка, която сгъстява сиропа и го предпазва от ферментация. Необходими са 40–50 литра първичен извлек на сок, за да се получи 1 литър от крайния продукт. Готовият продукт е траен, с приятен вкус и аромат и с лесна разтворимост. Може да се разтваря и в горещи течности без значителна загуба на свойствата си. В натуралния сироп Маdal Bal се използва сок от 5 вида югоизточноазиатски палми – кокосова палма, аренгова и китулова палма от горите на валежите, нипахова палма от блатистите местности и индийска палма от Северна Шри Ланка. Палмовите сиропи се произвеждат от малки семейни стопанства. Тази форма на производство е, разбира се, по-скъпа от метода на плантациите, но позволява добиване на най-висококачествения органичен сироп.

Още за кленовите сиропи и дървета - Кленовите дървета трябва да бъдат поне около 40-годишни, за да могат да се използват за добив на сок. Единствено кленът "птиче око", който е един от 75-те вида кленови дървета в Северна Америка, дава сок за период от 4 до 6 седмици през месеците март и април. По това време горите са все още покрити със сняг над един метър, което прави събирането на сока изключително тежка задача. Всяка сутрин сокът се събира в кофи, закачени по дърветата. Събраната течност се подгрява на огън, докато придобие консистенцията на сироп. За да се предпази течността от разваляне, сокът трябва да бъде достатъчно концентриран. И тук са необходими около 40–50 литра първичен дървесен сок, за да се получи 1 литър от крайния продукт. Това количество се равнява на сока, който едно голямо кленово дърво дава за цяла година.

Над 90% от т. нар. "кленов сироп", който се продава на масовия пазар, е произведен по изкуствен начин от царевичен сироп и бяла захар, и най-често съдържа само 2% истински кленов сироп. Кленовият сироп, използван в състава на Madal Bal, е сироп "клас C+" и притежава най-доброто качество, с максимално високо минерално съдържание.

Поръчай Мадал Бал

Мадал Бал 1000 мл.

Базова цена: 99,95 лв
Базова цена за варианта: 99,95 лв
Цена: 99,95 лв
Мадал Бал 500 мл.

Базова цена: 54,95 лв
Базова цена за варианта: 54,95 лв
Цена: 54,95 лв

Съдържание

Кленовият сироп е богат на манган и цинк, а палмовият сироп съдържа големи количества калий и калций – два елемента, необходими за правилното функциониране на клетките и поради това много важни за пречистването на тялото. Когато те се смесят в правилни пропорции, се получава уникалният натурален сироп Madal Bal с богато и балансирано минерално съдържание.

Калий - Това е основният вътреклетъчен йон, участващ в сърдечната дейност и при функционирането на мускулатурата, а при бъбреците действа отводняващо. Недостигът на калий се среща често при неправилно хранене, а дори достатъчният от средностатистическа гледна точка прием може да се окаже недостатъчен, ако човек приема или е приемал доста готварска сол (натрият му противодейства).

Калций - Участва при изграждането на нервната и костната тъкан, както и при обмяната на веществата. Често, особено у нас, се наблюдава недостиг на калций в храната или има проблеми в усвояването му. Захарта, кафето и фосфатите, приемани с големи количества месо, хляб и безалкохолни напитки, "изсмукват" калция от организма. Магнезият и други минерални соли, както и витамин Д (образуващ се основно при слънчева светлина) спомагат той да се метаболизира оптимално.

Магнезий - Също често не недостига в нашия организъм, понеже е много лесно разтворим и се отмива бързо от почвите, както и при обработката на хранителните продукти. Магнезият е много важен за поддържане на равновесието в нервната система, на храносмилането (действа слабително), на кръвоносните съдове (действа антисклеротично) и на имунитета (действа антиалергично и противораково). В сиропа Madal Bal се откриват едни от най-високите концентрации на магнезий в сравнение с повечето хранителни продукти.

Цинк - Особено актуален биоелемент, който участва в многобройни ензимни процеси във връзка с нервната система и хормоналната дейност, дишането и състоянието на кожата. Недостиг възниква при едностранчиво хранене (включително у вегетарианци на небалансиран хранителен режим) и при някои отравяния с тежки метали, които го изместват от организма.

Желязо - То е основна съставка на хемоглобина и чрез него участва във вътреклетъчното дишане. Недостигът му е особено често срещан у жени и деца, подложени предимно на белобрашнено-млечна диета. Излишък на желязо може да се получи при дълготрайна безконтролна употреба на лекарствени препарати, съдържащи желязо – развива се болестта хемосидероза, която може да доведе до опасни поражения на вътрешните органи и нервите. Затова единствено безопасни са натуралните източници.

Мед - Участва в редица ензимни системи, включително в кръвотворенето като "подгласник" на желязото; има също и функции в костно-ставния апарат.

Минерално съдържание в 1 литър палмово-кленов сироп Madal Bal

Желязо (Fe) 20 мг
Манган (Mn) 45 мг
Цинк (Zn) 55 мг
Магнезий (Mg) 150 мг
Натрий (Na) 370 мг
Калций (Ca) 1800 мг
Калий (K) 2700 мг


Поръчай Мадал Бал

Мадал Бал 1000 мл.

Базова цена: 99,95 лв
Базова цена за варианта: 99,95 лв
Цена: 99,95 лв
Мадал Бал 500 мл.

Базова цена: 54,95 лв
Базова цена за варианта: 54,95 лв
Цена: 54,95 лв

Приготвяне на коктейла

Начин на приготвяне на подмладяващата напитка с Маdal Bal

За да направите една чаша (300 мл) от напитката за подмладяване, просто пригответе:

1. Две /2/ супени лъжици натурален сироп Madal Bal. Продуктът e произведен специално за нуждите на Програма Усещане за подмладяване. Използвани са само най-чистите съставки на дървесните сокове. Обикновените сиропи, медът и другите сладки сокове не са подходящи за Програмата. Възможно е те да попречат, дори да спрат процесите на изчистване и обновяване на организма по време на Програмата.
2. Две /2/ супени лъжици свежо изцеден лимонов сок (необходим е половин лимон). Важно е да се използват свежи лимони, а не лимонова напитка или лимонов концентрат.
3. Половин щипка лют червен пипер (или прибавете друго количество пипер по собствен вкус).
4. Смесете съставките в чаша (300 мл), след което прибавете топла или студена минерална или преварена вода.

*1 Две супени лъжици свежо изцеден лимонов сок.
*2 Две супени лъжици Мадал Бал.
*3 Половин щипка лют червен пипер.
*4 Добавете 300 мл вода.

От коктейла можете да пиете толкова често, колкото желаете. Добро е съотношението от 6 до 10 чаши (от 2 до 3 литра) на ден. Препоръчително е приемите да бъдат регулярни, на всеки 1.5-2 часа и винаги след поява на чувство за глад или отпадналост.

Тъй като ще пиете подмладяващата напитка в продължение на целия ден, може би ще е по-практично сутрин да си правите по-голямо количество от нея в бутилка от 1.5 литра (5 дози х 300 мл). По същия начин можете да приготвите и 2 бутилки (10 дози х 300 мл), което покрива изцяло дневната нужда от напитката. Ще се уверите, че е удобно, а и спестявате време.

За 10-дневната Програма ще са ви необходими около 1 до 1.5 литра (2 до 3 бутилки) Madal Bal и около 3 килограма лимони.

Защо Madal Bal?

Основният компонент на Програмата Усещане за подмладяване е изцяло натуралната подмладяваща напитка Madal Bal. Тя изпълнява много важна функция при вътрешното пречистване и обновяване на организма:

 • Изчистване на тялото от токсини
 • Сваляне на излишните килограми
 • Източник на витамини и минерали
 • Укрепва имунната система
 • Подмладява клетките
 • По-дълбок и пълноценен сън
 • Повишава блясъка на косата
 • Подобряване на храносмилането
 • Естествен източник на енергия
 • Спомага при лечение на простуда и грип
 • Ободряване и повишена енергичност
 • Красива и млада кожа

Madal Bal е 100% натурален продукт, който се предпочита от хора по цял свят.


Поръчай Мадал Бал

Мадал Бал 1000 мл.

Базова цена: 99,95 лв
Базова цена за варианта: 99,95 лв
Цена: 99,95 лв
Мадал Бал 500 мл.

Базова цена: 54,95 лв
Базова цена за варианта: 54,95 лв
Цена: 54,95 лв
‰