Мадал Бал Мадал Бал - 100% натурален продукт с доказано швейцарско качество

Прочети още
MaRhyThe Терапия Антицелулитна Терапия - Комбинацията между МаРиТе и антицелулитния крем Figura значително засилват обменните процеси и се стимулират процесите на липолиза.

Прочети още

Отслабване и пречистване на организма с Madal Bal

Отслабване и пречистване на организма с Madal Bal

В самото начало през 1980 година програмата Усещане за подмладяване е разработена като естествено средство за ефикасно пречистване на организма и отслабване. За всеки, който наистина иска да нормализира своето тегло, Усещане за подмладяване е дългоочакваният подарък: една лесна за изпълнение, доказала своята ефективност, безвредна, приятна и преди всичко естествена програма.

Програмата усещане за подмладяване не е препоръчителна за стрдащи от анорексия. Но ако теглото ви е малко под нормата, трябва да знаете, че единственото тегло, което ще загубите по време на програмата, е теглото на всички болни и стари клетки, на слузта, лошия холестерол, токсините и отпадните продукти. Това, което ще спечелите, е вътрешна чистота и здраве на своето тяло. Ако теглото ви е под нормата, може да установите, че сте отслабнали още малко, но след приключване на програмата теглото ви ще се нормализира.

Резултати от програмата? Тестовете показват, че 70% от хората, приложили програмата, са отслабнали между 5 и 10 кг за 10 дни, а останалите 30% са отслабнали между 3 и 5 кг. По време на програмата Усещане за подмладяване тялото намира естествения си баланс и се освобождава от излишното тегло. Отслабването се дължи най–вече на топенето на мастни клетки, в които са складирани повечето токсини, а здравата тъкан не се засяга.

Друго основно предимство на програмата е, че загубата на тегло обикновено се запазва. За разлика от много други диети загубата на тегло не се дължи на отделянето на вода. Повечето диети, които обещават драстично отслабване, като например 4 кг за 2 дни, разчитат на освобождаването на определено количество вода, което бързо след това се възстановява. Теглото, загубено с програмата Усещане за подмладяване, е най–вече за сметка на мазнините и старите и болни клетки.

Палмовият сироп Madal Bal

Рецептата на натуралния дървесен сироп на търговската марка Madal Bal е създадена в Швейцария. Тя обединява 6 вида чисти сиропи – 5 вида висококачествени палмови сиропи от югоизточна Азия и сироп от канадски клен "птиче око" екстра "С+" качество. Бяха необходими няколко години и хиляди тестове, за да се направи смес, която да отговаря на всички изисквания на Програмата Усещане за подмладяване.

Прочети още...

Антицелулитен крем Figura

Масажен крем с ефективно въздействие върху целулитните натрупвания. Комбинира ефекта на специализирания масаж с комплекс от високо ефективни натурални съставки: Brazilian peppertree seed extract, карите масло и витамини А и Е. Действа активно липотетично и активира микроциркулацията. Подобрява общия мускулен тонус и намалява умората и стреса.

Прочети още...

Мощен имуностимулатор Figura

Естествена защита на Вашето здраве FIGURA - Система за пречистване, която мощно стимулира имунната система. Комплексът хуминови киселини и фулвови киселини е извънредно мощна комбинация за възстановяване на организма. Има висока био-достъпност. Съставът му съдържа пълния спектър от минерали, аминокиселини и микроелементи. Сред тях са природни полизахариди, пептиди, до 20 аминокиселини, витамини, минерали, стерини, хормони, мастни киселини, полифеноли и кетони с подгрупи, включително флавоноиди, флавони, флавини, катехини, дъбилни вещества, хинони, изофлавони, токофероли и други. Общо около 70 полезни съставки.

Прочети още...