Мадал Бал Мадал Бал - 100% натурален продукт с доказано швейцарско качество

Прочети още
MaRhyThe Терапия Антицелулитна Терапия - Комбинацията между МаРиТе и антицелулитния крем Figura значително засилват обменните процеси и се стимулират процесите на липолиза.

Прочети още

Натурална козметика BIOROSE

Натурална козметика BIOROSE

Тайната на уникалността и ефективността на продуктите от серията BIOROSE се крие в използването на максимално допустими количества от натурални растителни екстракти и ароматни етерични масла при създаването на тяхната формула.

Ключът е в уникалната комбинация от активно действащите съставки на био розовото масло и био розовата вода, получени от цветовете на българската маслодайна роза ROSA DAMASCENA MILL наречена „Царица на цветята”, както и екстрактът от еделвайс и маслото от вечерна иглика.

Специализираната лаборатория на Българска Роза АД – Карлово подбира стриктно единствено и само растения, чиито естествени екстракти са изключително богати на активни съставки, които са в хармония с нашата кожа. Разработените продукти дават решение как да запазим нейния красив и младежки вид, как да изгладим издайническите признаци на възрастта, как да компенсираме нарастващия колагенов дефицит и как да съхраним свежестта ù за по-дълго време.

Био розовото масло и био розовата вода са изцяло натурални продукти, получени чрез дестилация на българската маслодайна роза. Те са единствените, които съдържат над 300 безценни активни съставки - незаменим елексир за козметичните продукти на BULROSE, които оказват чудотворно влияние върху кожата. Екстрактът от еделвайс я предпазва и защитава от вредните влияния на околната среда, а маслото от вечерна иглика я подхранва и подобрява еластичността ù.

Подарявайки на кожата си прекрасното съчетание от натуралните растителни екстракти и етеричните масла в един продукт от серията BIOROSE, вие ще получите бързи и впечатляващи резултати, като само след две седмици, ще я усетите напълно обновена и подмладена.Поръчай продуктите на BIOROSE

Подмладяващ крем BIOROSE 50 мл.

Базова цена: 159,00 лв
Базова цена за варианта: 159,00 лв
Цена: 159,00 лв
Серум за околоочен контур BIOROSE 30 мл.

Базова цена: 189,00 лв
Базова цена за варианта: 189,00 лв
Цена: 189,00 лв
Почистващо тоалетно мляко за лице BIOROSE 160 мл.

Базова цена: 45,00 лв
Базова цена за варианта: 45,00 лв
Цена: 45,00 лв