Мадал Бал Мадал Бал - 100% натурален продукт с доказано швейцарско качество

Прочети още
MaRhyThe Терапия Антицелулитна Терапия - Комбинацията между МаРиТе и антицелулитния крем Figura значително засилват обменните процеси и се стимулират процесите на липолиза.

Прочети още

Ядеш и отслабваш

Програма ядеш и отслабваш с Мадал Бал

Половин час преди хранене се разбърква коктейл от натуралния швейцарски сироп Мадал Бал, който засища и пречиства организма. Програмата е подходяща по време на празници, когато трапезата е богата, с много хапване и пийване. Кой би се лишил от примамващите вкуснотии и същевременно „да пази талия“!

Продължителността на програмата Ядеш и отслабваш е 3 месеца, през които 3 пъти дневно пиете по 300 мл от коктейла с Мадал Бал 30 минути преди всяко хранене (сутрин, обед и вечер). Една доза от 300 мл коктейл Мадал Бал се приготвя с 2 супени лъжици сироп Мадал Бал, 2 супени лъжици прясно изцеден лимонов сок, щипка лют червен пипер или джинджифил.

По желание може да замествате едно хранене с 2 чаши от по 300 мл коктейл Мадал Бал. Позитивното мислене ще подсили резултатите от програмата!

За успеха на детокс програмата истинското изчистване е от най-голямо значение. Пречистването е процес на изхвърляне на отпадъчните продукти извън клетките и тъканите и транспортирането им извън тялото. По-добро изчистване = по-добри резултати.

За да изхвърлим токсините, тялото използва всички възможни средства. Типичните симптоми, свързани с изхвърлянето на токсини, са: лош дъх, изриване на кожата, потъмняване на урината, потене, налепи по езика и катарално отделяне на слуз. Ако са налице някой от посочените симптоми, можем да бъдем сигурни, че детокс програмата действа с пълна сила!

Пийте поне 3 литра течности всеки ден, включвайки билкови чайове и минерална вода като добавка на подмладяващата напитка с Мадал Бал, за да можете ефективно да промиете системата. При по-топло време е възможно да са ви необходими дори 5 литра.