Мадал Бал Мадал Бал - 100% натурален продукт с доказано швейцарско качество

Прочети още
MaRhyThe Терапия Антицелулитна Терапия - Комбинацията между МаРиТе и антицелулитния крем Figura значително засилват обменните процеси и се стимулират процесите на липолиза.

Прочети още

Съкратена версия 3-5 дни

Програма за отслабване 3-5 дни с Мадал Бал

Съкратената версия е изключително ефективна. Тя води до умерена детоксикация и отслабване в рамките на 3 – 5 дни. Програмата е един добър старт, а по време на детокса или в края може да прецените дали да удължите програмата. Тази версия ви дава възможност да се изчистите и изхвърлите няколко излишни килограма в рамките на броени дни.

Подходяща е за хора, които за първи път прилагат детокс програмите с Мадал Бал и се съмняват дали ще издържат Пълната версия от 7 – 10 дни. Може всеки месец да си правите тази кратка детоксикация 3 – 5 дни. След приключване на детокс програмата с Мадал Бал, следва захранване, което е със същата продължителност, колкото и самостоятелните дни, в които сте пили само от коктейла Мадал Бал.

За успеха на детокс програмата истинското изчистване е от най-голямо значение. Пречистването е процес на изхвърляне на отпадъчните продукти извън клетките и тъканите и транспортирането им извън тялото. По-добро изчистване = по-добри резултати.

За да изхвърлим токсините, тялото използва всички възможни средства. Типичните симптоми, свързани с изхвърлянето на токсини, са: лош дъх, изриване на кожата, потъмняване на урината, потене, налепи по езика и катарално отделяне на слуз. Ако са налице някой от посочените симптоми, можем да бъдем сигурни, че детокс програмата действа с пълна сила!

Пийте поне 3 литра течности всеки ден, включвайки билкови чайове и минерална вода като добавка на подмладяващата напитка с Мадал Бал, за да можете ефективно да промиете системата. При по-топло време е възможно да са ви необходими дори 5 литра.