Мадал Бал Мадал Бал - 100% натурален продукт с доказано швейцарско качество

Прочети още
MaRhyThe Терапия Антицелулитна Терапия - Комбинацията между МаРиТе и антицелулитния крем Figura значително засилват обменните процеси и се стимулират процесите на липолиза.

Прочети още

Избор на програма за отслабване

Много хора се изненадват от това колко добре се чувстват по време и след детокс програмите с Мадал Бал. Обикновено се чувствате по-енергични през втората половина на програмата. В състояние сте безпроблемно да изпълнявате своята ежедневна работа. Няма необходимост да променяте своя обичаен режим. На много хора им става все по-интересно с всеки изминал ден от програмите.

Ако сте неуверени относно своя капацитет да прекарате 10 дни без обикновена храна или ако обществени ангажименти, бизнес или обещания към семейството не позволяват да се въздържите от храна за толкова време, опитайте някоя от олекотените версии - Веднъж седмично, Испанска версия, Ядеш и отслабваш, Съктратена версия и др. Вие със сигурност ще постигнете добри резултати чрез олекотените варианти на програмата. С тях ще придобиете опит и увереност да предприемете 10-дневната програма за в бъдеще и да постигнете максимални резултати.

Пълна версия 7-10 дни

Пълната версия ни дава максималните резултати най-бързо. Това е класическата версия на Мадал Бал, която се прилага от хиляди хора по цял свят. Някои хора, които за първи път правят подобен вид изчистване на организма от токсини, се опасяват, че няма да могат да издържат 7 или 10 дни само на коктейла. Но с програмата Усещане за подмладяване това не е трудно.

Прочети още...

Съкратена версия 3-5 дни

Съкратената версия е изключително ефективна. Тя води до умерена детоксикация и отслабване в рамките на 3 – 5 дни. Програмата е един добър старт, а по време на детокса или в края може да прецените дали да удължите програмата. Тази версия ви дава възможност да се изчистите и изхвърлите няколко излишни килограма в рамките на броени дни.

Прочети още...

Испанска версия

Испанската версия е друг много популярен вариант на програмата Усещане за подмладяване с Мадал Бал. При него закуската и/или вечерята се заменя с 2 – 3 чаши от подмладяващата напитка. Препоръчва се да се прилага един месец, което има добър очистителен ефект и води до умерена загуба на теглото.

Прочети още...

Веднъж седмично

Тази версия дава великолепна възможност на храносмилателната ни система да си почива един ден седмично. Изберете който и да е ден от седмицата и пийте само подмладяващата напитка Мадал Бал през този ден. Препоръчително е да направите версията в продължение на 6 или повече седмици. С течение на времето това ще се окаже ефективно средство за пречистване и нормализиране на теглото.

Прочети още...

Ядеш и отслабваш

Половин час преди хранене се разбърква коктейл от натуралния швейцарски сироп Мадал Бал, който засища и пречиства организма. Програмата е подходяща по време на празници, когато трапезата е богата, с много хапване и пийване. Кой би се лишил от примамващите вкуснотии и същевременно „да пази талия“!

Прочети още...

Циклична версия

Много хора, които са завършили програмата Усещане за подмладяване, са толкова доволни от нея, че желаят да направят пречистването редовна част от своя живот. Цикличната версия е идеалната програма за пречистване. Тя съчетава версията Веднъж седмично с Пълната или Съкратената версия, като една от последните се прави 2 пъти годишно.

Прочети още...